Despre noi

Alaturi de Jumbo te bucuri de avantajele unei adevarate revolutii a mobilitatii

Ne-am lansat pe piata din Romania ca un raspuns la nevoile oamenilor de mobilitate in conditii ideale de siguranta, rapiditate si confort. Folosindu-ne de ultimele inovatii si tehnologii din domeniu suntem incantati sa va oferim o noua dimensiune a ceea ce ar trebui sa insemne cu adevarat, o experienta revolutionara a serviciilor de calatorie in sistem ride-sharing si transport profesional.

Obiectivul pe care ni l-am asumat cu responsabilitate, deriva din dorinta de a oferi clientilor nostri, echilibrul perfect dintre pret si calitatea superioara a serviciilor, incercand sa ne mentinem in permanenta sub costurile practicate pe piata autohtona de profil.

Cu ajutorul unei solutii digitale inovative, am reusit sa ne separam de concurenta prin optimizarea inteligenta a experientiei generale de calatorie si transport, tradusa prin beneficii si avantaje majore in prestarea de servicii precum: transport persoane in regim ride-sharing, transfer aeroport, transport marfa, servicii family sau select.

Pe langa informatiile clare despre cursa si client, sistemul de bonificatii si rapoartele cu situatiile de incasat, platforma digitala Jumbo faciliteaza si o serie intreaga de alte beneficii si avantaje extrem de utile, atat pentru clientii finali, cat si pentru soferii parteneri:

- Modalitate accesibila si convenabila de transport

- Proces rapid de inregistrare

- Rezervarea si administrarea facila a calatoriilor

- Chat in timp real intre pasager si operator

- Estimarea costului pentru o cursa inainte de lansarea comenzii

- Plata calatoriei cu cash sau cu card, in functie de preferintele tale

- Gestionarea platilor prin diverse profile – personal, business, grupuri

- Email pentru confirmarea cursei

- Generarea facturilor de calatorie si posibilitatea de a le descarca din cont

- Controlul sigurantei si al calitatii

- Selectie vasta si fiabila de autoturisme

- Responsabilitate pentru mediul inconjurator

Standard Esti gata pentru o noua calatorie? Comanda o masina chiar acum, iar de restul ne ocupam noi. Profita de cel mai accesibil si convenabil mod de a te deplasa!
Select Intotdeauna ai nevoie de mai mult pentru a crea momente unice. Lasa-te surprins de o experienta premium si servicii exclusiviste, indiferent de tipul calatoriei!
Transport marfa Avem solutia perfecta pentru nevoile tale de transport. Stim ca pretul este important, asa ca poti beneficia de estimarea costului pentru cursa inainte de a lansa comanda.
Transfer Aeroport Mereu la timp pentru nevoile tale. Beneficiaza de servicii rapide, la orice ora din zi si din noapte, in conditii de maxima siguranta si confort.
Van Family Momentele petrecute alaturi de cei dragi sunt de nepretuit. Daca vrei o vacanta, fa planuri pentru intreaga familie. Destinatia ta este mai aproape decat iti imaginezi!
Masina electrica Construim viitorul cu masini de ultima generatie prin care putem diminua impactul asupra mediului. Tinem cont de cerintele tale si iti oferim performante exceptionale.